Tilbygninger| Willumsen’s Tømrer- og snedkerfirmaGennem mange år har Willumsen’s Tømrer- og snedkerfirma udført mange former for tilbygninger i Odsherred, ikke mindst i Nykøbing og Rørvig. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser. De mange års erfaringer, blandt vores medarbejdere, kommer til udtryk gennem et alsidigt tømrer- & snedkerarbejde i forbindelse med om- og tilbygning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man taler om om- og tilbygninger, uanset størrelse, er der ofte mange spørgsmål. Kvaliteter, tid, vedligeholdelse og materialevalg for blot at nævne nogle af dem. Vi stiller naturligvis vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed, og rådgiver gennem alle faser af projektet, og sørger for, at du som kunde får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid.

Vælg os som hovedentreprenør.
Større opgaver, er ikke noget problem, da vi har flere lokale håndværkere vi samarbejder med. Når vi er hovedentreprenør, har du som kunden kun én kontaktperson, selv om der vil være flere tømrer, murer, maler, mv. involveret fra andre firmaer. Det er vores mange år i branchen der har givet os et godt netværk og vi har et tæt samarbejde med underentreprenører, i de forskellige håndværks brancher, underentreprenører som vi står inden for.