Skal døre og vinduer udskiftes i dit fritidshus / sommerhus?

Den lokale Willumens Tømrer og Snedkerfirma kan løse opgaven, for det har vi gjort siden 1908.

Vi er naturligvis hjemmehørende i Odsherred (Nakke ved Rørvig), bruger lokal arbejdskraft, kommer til aftalt tid og leverer et fagligt og ordentligt stykke arbejde og sørger for, at der er ryddet op efter os.

Når man skal have håndværker, er det en tillidssag og derfor er det også vigtigt, at aftalerne er på plads inden vi går i gang. Vi opmåler og udarbejder en plan, så du ved hvornår vi kommer og der vil altid være en slutdato for projektet. Vi laver en grafisk illustration af, hvordan de nye døre og vinduer kommer til at se ud og for os er det vigtigt, at der tages hensyn til husets æstetik.

Løbende få du billeder af hvor langt vi er, så du kan føle med i arbejdet.

Du bliver holdt i hånden fra start til slut og er der spørgsmål, så ringer du bare til kontaktpersonen du har fået tildelt ved projektets start.

Vores leverandører er alle danske virksomheder, med danske produkter. Alle vinduer og døre er naturligvis lavet af kærnetræ.

Du kan bruge håndværkerfradraget og spare mange penge på varmeregningen og samtidig få et bedre indeklima. Hvis du har opgaver på din villa, så klarer vi også det.

Hvad du gør nu? – Ring på 59 93 76 85 eller skriv til info@kwillumsen.dk så udarbejder vi et tilbud.

Du kan læse mere om Willumens Tømrer og Snedkerfirma her