Tagarbejde - Willumsen’s Tømrer- og snedkerfirma

Går du med tanker om at udskifte døre og vinduer i dit hus eller i din villa?

Så kan Willumens Tømrer og Snedkerfirma løse opgaven. Vi har over 100 års erfaring i branchen og er hjemmehørende i Odsherred.

Når man skal have håndværker i huset, er det en tillidssag og derfor er det også vigtigt, at aftalerne er på plads inden vi går i gang. Vi kommer til aftalt tid og der vil altid være en slutdato for projektet.

Vi tager mål af døre og vinduer og tilbyder naturligvis en grafisk illustration af hvordan de nye døre og vinduer kommer til at se ud inden de bestilles. Det er vigtigt for os, at der tages hensyn til ejendommens alder og æstetik i forbindelse med udskiftningen.

Du vil blive holdt i hånden fra start til slut, og er der spørgsmål så ringer du bare til kontaktpersonen du får tildelt ved projektets start.

Vores leverandører er alle danske virksomheder, med danske produkter. Alle vinduer og døre er naturligvis lavet af kærnetræ.

Sidst med ikke mindst, så kan du bruge håndværkerfradraget og spare mange penge på varmeregningen og samtidig få et bedre indeklima.

Vi har i mange kørt hele Vestsjælland og København tyndt for at løse sådanne opgaver. Hvis du skal være den næste, så ring på 59 93 76 85 eller skriv til info@kwillumsen.dk, så udarbejder vi et tilbud.